Pieter Stuyvesant wandeltocht – u kunt nog meedoen!

Loopt u aankomende zaterdag mee op ontdekkingstocht door Weststellingwerf? Nee? U kunt nog meedoen!

Ga net als Pieter op ontdekkingstocht door de prachtige natuur van Weststellingwerf waarin bos, water en natuurgebieden elkaar aflossen in het typerende coulissenlandschap. Een prachtige tocht die je niet wilt missen. Dit jaar wordt voor de 9de keer de Pieter Stuyvesant Kuiertocht georganiseerd.

Aankomende zaterdag, 1 juni 2019, is het zover. Goed voorbereid met wandelschoenen, regenjas, lekkernij en voldoende water op weg door dit bijzondere landschap. Met vier verschillende routes van 12, 20, 30 of 40 kilometer is er voor iedereen wat wils. Met onderweg veel aandacht voor entertainment – waaronder muziek-, EHBO, voldoende toiletten, watertappunten en een aantal traktaties is het een goed georganiseerde tocht om heerlijk van te genieten.

Dat lijkt me leuk! Welke afstand u ook wilt lopen, voor € 15,00 heeft u een startbewijs. Deze bestelt u snel en eenvoudig via de website van Stichting Pieter Stuyvesant Kuiertocht. Op deze website staan ook filmpjes om alvast even de sfeer te proeven van eerdere jaren en natuurlijk vindt u er alle informatie rondom de tocht van dit jaar.

Loopt u gezellig mee?

InschrijvenFacebookpagina