Werkzaamheden fietspad langs de Linde

Voor de fietsers onder u die gepland hadden om een fietstocht te maken langs de Linde (van de Kontermansbrug richting Wolvega) een flinke teleurstelling. Er wordt gewerkt aan de loop van de Linde en daardoor is het fietspad ongeveer halverwege afgesloten. De doorgaande route is tot nader order afgesloten.

 

OMLEIDING:
Bent u in De Hoeve, bij knooppunt 60 dan gaat u linksaf Hoeveweg op, vervolgens linksaf de Buitenweg. Deze weg vervolgt u, uiteindelijk rechtsaf (Hemweg) en komt u bij knooppunt 96. Daar kunt u linksaf de knooppunt fietstocht vervolgen.

Komt u vanuit Wolvega / De Blesse bij knooppunt 83 dan rijdt u in de richting van knooppunt 96. Daar gaat u rechtsaf de Buitenweg op, bocht naar links. De weg vervolgen tot u bij de Hoeveweg aankomt. Daar linksaf en doorrijden tot knooppunt 60. Daar vervolgt u de knooppunt fietstocht.

Meer info: website Marekrite
Foto met dank aan Lenus vd Broek