Museum Valse Kunst Vledder


Beleef Museum Valse Kunst te Vledder, een unieke ontmoetingsplek in Drenthe

Tijdens uw fietstocht even bijkomen op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje, binnen ontspannen met een boek in onze bibliotheek. Zij beschikt over een rijke verzameling boeken over kunst en kunstenaars. Eenmaal de smaak te pakken? Bezoek dan onze Valse Kunst collectie en ervaar tijden de gratis rondleiding het verhaal achter de vervalsingen.

Wat niet vervalst is, maar uniek voor de liefhebber, zijn de collecties Moderne Glaskunst, Drentse Kunst en de wisselexposities van Noord-Nederlandse kunstenaars. Tenslotte kunt u in onze cadeaushop exclusieve glaskunst, een mooi betaalbaar glassieraad of aandenken kopen, met als afsluiting een wandeling door onze Beeldentuin.

Brink 1 te Vledder
0521 383352
www.museums-vledder.nl

Nieuws van...

Start seizoen met Huwelijksvoltrekking

Museum Valse Kunst start seizoen met een huwelijksvoltrekking.
Chris Schnek (vroegere vrijwilligster) en haar vriend Wiebe, geven op vrijdag 29 maart 2019, met hun huwelijksvoltrekking in de raadszaal van het museum, de aftrap voor de expositie "Huwelijk in allerlei vormen en details". Het museum gaat even terug in de tijd toen het nog als gemeentehuis Vledder dienst deed.
De start van het seizoen is de dag er na, zaterdag 30 maart 2019. De expositie toont schilderijen van Carolien van Olphen, Ellen Dijkhuis en Antoinette Vunderink. Verder veel trouwfoto's van bruidsparen die ooit in het museum (voormalig gemeentehuis) getrouwd zijn. Tot 30 juni zijn er diverse workshops, een lezing van een goudsmid, bloemschikken en corsages maken.
Ook de museumtuin is opnieuw ingericht, dit jaar met beelden van John Beemsterboer.

Lees meer...


De agenda van...

We hebben niets gevonden