Start seizoen met Huwelijksvoltrekking

Museum Valse Kunst start seizoen met een huwelijksvoltrekking.
Chris Schnek (vroegere vrijwilligster) en haar vriend Wiebe, geven op vrijdag 29 maart 2019, met hun huwelijksvoltrekking in de raadszaal van het museum, de aftrap voor de expositie “Huwelijk in allerlei vormen en details”. Het museum gaat even terug in de tijd toen het nog als gemeentehuis Vledder dienst deed.
De start van het seizoen is de dag er na, zaterdag 30 maart 2019. De expositie toont schilderijen van Carolien van Olphen, Ellen Dijkhuis en Antoinette Vunderink. Verder veel trouwfoto’s van bruidsparen die ooit in het museum (voormalig gemeentehuis) getrouwd zijn. Tot 30 juni zijn er diverse workshops, een lezing van een goudsmid, bloemschikken en corsages maken.
Ook de museumtuin is opnieuw ingericht, dit jaar met beelden van John Beemsterboer.