Orchideeën Hoeve opnieuw bekroond tot ‘Leukste uitje van Flevoland’

De Orchideeën Hoeve mag zich voor het zevende jaar op rij het ‘Leukste uitje van Flevoland’ noemen. Thomas en Jeroen Maarssen van de Orchideeën Hoeve ontvingen gistermiddag de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB op de Vakantiebeurs in Utrecht.

In oktober konden ANWB-leden hun stem uitbrengen op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. De Orchideeën Hoeve scoorde, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van Flevoland. Over de gouden winnaar werd onder meer gezegd: “De Orchideeën Hoeve is een dagje uit voor jong en oud. Wij zijn trots dat wij zo’n mooi park in de Flevopolder hebben.”

De afgelopen jaren stak de Orchideeën Hoeve flink tijd in het vernieuwen en verbouwen van het park. “Het winnen van deze prijs is echt een bekroning op het werk en motiveert ons enorm om de bezoekers nog meer te laten genieten, verrassen en verwonderen”, aldus de gebroeders Maarssen. In 2018 zal de Orchideeën Hoeve onder meer een nieuw buitengedeelte openen en wordt er toegewerkt naar het 40-jarig bestaan, dat in 2019 groots wordt gevierd.