Avontuurlijke route met Orchideeënhoeve Top 100

De Orchideeën Hoeve presenteert ‘De Top 100’

2019 wordt een bijzonder jaar voor de Orchideeën Hoeve. Het familiebedrijf bestaat in september maar liefst honderd jaar en om dit te vieren wordt de voorjaarsvakantie alvast extra feestelijk ingeluid met het jaarthema ‘De Top 100’ en een gloednieuwe speurtocht.

Stem op jouw favoriete top 10
Vanaf 16 februari staan de meest bijzondere, inspirerende en mooie planten en dieren in de spotlight en vormen zij samen de enige echte Orchideeën Hoeve ‘Top 100’. Een avontuurlijke route brengt jong en oud in contact met alle toppers uit de jungle en is bovendien zeer educatief.  Zo ontdek je alles over vleesetende plantjes, leer je over vlinders die misleiden en kom je eindelijk te weten waarom die flamingo toch zo roze is. Wie het leuk vindt kan op de website stemmen op zijn favoriete top 10 en maakt hiermee kans op leuke prijzen.

Op avontuur met Kees Kaas
In de speciale familieshow ‘Eten of gegeten worden?!’ laten de rangers het bezoek om 11.30 en 13.30 uur kennis maken met griezelige reptielen en de voedselketen in de jungle. Daarnaast kunnen de kinderen op jungletocht met Kees Kaas. In deze gloednieuwe speurtocht neemt het ietwat bange muisje Kees Kaas de allerkleinsten mee op avontuur en kunnen ze hem helpen zijn grootste droom uit te laten komen.

Kijk voor het volledige programma en openingstijden op www.orchideeenhoeve.nl.