De Wilgenteen 

Adres
Zuiderweg 63a
8391 KL Noordwolde Fr

Website
Bezoeken en reserveren 

In dit heerlijke huisje vakantie vieren? Via bovenstaande website zie je de beschikbaarheid en kunt u meteen reserveren.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk via

0561 433 507 of 06 292 044 28

Vakantiehuisje de Wilgenteen

Welkom in dit sfeervolle natuurhuisje voor twee personen in Noordwolde, aan de rand van het Drents-Friese Wold. Vrijstaand op een groot perceel met eigen oprit, omringd door bomen en met uitzicht over de weilanden. Er zijn volop zon- en schaduwplaatsen te vinden in de tuin die bij het huisje hoort. Op de begane grond is er een badkamer met douche, toilet en wastafel, een open keuken met alle basisbenodigdheden en een woonkamer. Op de eerste verdieping vind je goede matrassen in een tweepersoonsbed. Het huisje is rook- en huisdiervrij met centrale verwarming en WiFi. Tevens heb je de beschikking over een blokhut met elektra, deze kun je gebruiken als overdekt terras en/of om de fietsen in te plaatsen. De verhuurder woont vlakbij, dus als je vragen hebt, kun je altijd bij hem terecht!

 

Natuur en omgeving

Het natuurhuisje ligt aan de rand van De Spokedam, een onderdeel van het Drents-Friese Wold. De straat oversteken en je staat in het bos. In het coulissenlandschap rondom het huisje kun je genieten van de vele vogels, hazen en reeën. De paarden van de verhuurder staan regelmatig in de wei waar je op uitkijkt. Je verblijft op tien minuten fietsen van het centrum van Noordwolde, het vlechtdorp. Een prima basis om vanuit dit natuurhuisje de omliggende natuurgebieden te bezichtigen, zoals de Rottige Meenthe, de Lindevallei, Landgoed De Eese, het Aekingerzand of de Weerribben.