Bed & Breakfast Het Dijckhuys

De B&B van Robert en Brigitta van Dijck ligt in een landelijke omgeving met veel recreatiemogelijkheden. Na een mooie dag buiten kan je ‘s avonds heerlijk uitrusten en genieten van ruime en comfortabele kamers.

Vanuit de B&B kun je lekker niets doen en genieten van je rust of juist actief de omgeving verkennen. Wat je ook voor ogen  hebt met je verblijf in Noordwolde, je wordt begroet in hun B&B, die gelegen is aan de rand van de dorpskern en vlakbij de bossen. Je kunt in Noordwolde genieten van de omgeving, alles is op loopafstand. In de buurt ligt het Nationaal Vlechtmuseum en iets verder weg museum De Proefkolonie. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Het Drents-Friese Wold, de Weerribben en het Dwingelderveld zijn  gemakkelijk bereikbaar. Hier liggen mooie wandel- en fietsroutes. Ook bij de rivier de Linde kun je een mooie fietstocht maken naar Wolvega, of er een kano huren om een middagje te peddelen.

De zeer ruime comfortabele kamers zijn geschikt voor 2 personen en bieden volop privacy. Elke kamer heeft eigen badkamer. Inclusief een uitgebreid ontbijt, waar in overleg ook nog keuzemogelijkheden zijn. Het uitgebreide ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

B&B Het Dijckhuys

Hoofdstraat West 66

8391 AR  Noordwolde Fr

Telefoon: (+31) 06-12047159

Website: https://hetdijckhuys.nl

Informatie aanvragen

Boek hier uw verblijf in Het Dijckhuys