Bungalowpark Het Bosmeer


Een konijn en verse eieren

Bungalowpark Het Bosmeer is een ruim opgezet bungalowpark waar rondom de bungalows met zorg veel groen is aangebracht. Dankzij het vele groen spelen eekhoorntjes en konijnen over het gehele park en word je wakker bij het ochtendlied van de vogels. Ook geeft het de bungalows een intiem en beschut gevoel. De warme sfeer op het park het gastvrije personeel maken dit park dan ook een prettige vakantiebestemming. Extra leuk: ‘s morgens haal je verse eieren van de eigen kippen van het park!

Gezinsvakantie

Een ideale plek voor gezinnen: Een mooie speeltuin, kinderboerderij, spartelbad speciaal voor de allerkleinsten en de verhuur van fietsen, skelters en retroscootersmaken maken dit park tot een gezellig park vol mogelijkheden. Tijdens het hoogseizoen wordt er ook een animatieprogramma verzorgd.

Zwemmen, wandelen, fietsen

Tegenover het park bevind zich het openluchtzwembad De Dobbe, met o.a. een familieglijbaan en een peuter/kleuterbad. Naast het zwembad is ook een mooie openbare zwemplas: de Spokeplas, een natuurplas met een speelschip waarop kinderen kunnen klimmen en klauteren, een zandstrand en grasstrook rondom de plas om heerlijk te vertoeven en voldoende parkeerruimte voor fiets en auto.

Vanuit het bungalowpark loop je zo het bos in. Aan beide kanten van de weg bevinden zich ingangen richting het bos – een rondje rondom de Spokeplas is daarvan een voorbeeld. Andere wandelroutes of de wandelkaart voor dit gebied vindt u bij de receptie of bij het TIP informatiekantoor.

Het park ligt op de grens met Drenthe en Overijssel, en wanneer je op de fiets de omgeving wilt ontdekken vindt je prachtige vergezichten, fietsroutes waarin je de geschiedenis ontdekt of . Routes die zowel richting Drenthe, Overijssel als meer richting Friesland lopen zijn verkrijgbaar bij de receptie of in het TIP informatiekantoor.

Elke bungalow uniek

Het bungalowpark telt 72 unieke bungalows. Ieder van deze bungalows is anders ingedeeld, zowel in sfeer als in fysieke indeling is iedere bungalow dus helemaal zichzelf. Je kunt alle bungalows inclusief indeling en sfeer bekijken op de website van het Bosmeer. Hier vindt u ook de beschikbaarheid van het betreffende bungalow en een mogelijkheid om direct te boeken.

Benieuwd geworden? Ga naar www.bosmeer.nl en boek direct!

Adres
Elsweg 5
8391 KB Noordwolde Fr

Telefoonnummer
0561 – 433 672

Mail
info@bosmeer.nl

Website
www.bosmeer.nl