Een aantal (recreatie)bedrijven in Noordwolde maken zich via de website van Tourist Info bekend. Dat zijn de deelnemers van Tourist Info Noordwolde.

Bent u deelnemer dan zorgen we ervoor dat uw bedrijf wordt gepresenteerd via onze website. Heeft u een speciaal aanbod (menukaart, workshop, voorstellingen, uitvoering, e.d.) dan verbinden we die met uw presentatie. Ook het boeken van overnachtingen kan aan uw pagina worden gekoppeld.

Wilt u ook deelnemer worden bij Tourist Info?

Als deelnemer bent u een partner van Tourist Info met betrekking tot de dienstverlening aan toeristen, gasten en bezoekers van onze regio binnen Zuidoost Friesland. Zo werken we samen met u aan een goed klimaat waar toeristen, gasten en bezoekers zich welkom voelen in dit gedeelte van Het Andere Friesland.

Heeft deelnemer worden voordelen?

  • U krijgt een gratis vermelding op de website van Tourist Info (rubrieken Te zien en te doen, Overnachten, Eten en drinken, Winkelen, Natuurbeleving)
  • U krijgt 20% korting op aankopen in onze winkel (Mandehof 7, Noordwolde) én webshop https://shop.tipnoordwolde.nl Deze korting geldt niet op arrangementen en aanbiedingen van derden.
  • U kunt folders van uw bedrijf bij ons laten opnemen in het folderassortiment, en uit ons folderassortiment meenemen voor uw eigen gasten
  • Als u zelf iets organiseert of wijzigt (bijvoorbeeld menukaart of aanbod) helpen we u kosteloos om dit breed bekend te maken.