Een aantal (recreatie)bedrijven in Noordwolde maken zich via de website van Tourist Info bekend. Dat zijn de deelnemers van Tourist Info Noordwolde.

We zorgen dat uw bedrijf wordt gepresenteerd via de website. Heeft u een speciaal aanbod (menukaart, workshop, voorstellingen, uitvoering e.d.) dan verbinden we die met uw presentatie.

Wilt u ook deelnemer worden bij Tourist Info?

Als deelnemer bent u een partner van Tourist Info met betrekking tot de dienstverlening aan toeristen, gasten en bezoekers van onze regio binnen Zuidoost Friesland. Zo werken we samen met u aan een goed klimaat waar toeristen, gasten en bezoekers zich welkom voelen in dit gedeelte van Het Andere Friesland.

Heeft deelnemer worden voordelen?

  • U kunt altijd folders van uw bedrijf bij ons laten opnemen in het folderassortiment
  • U krijgt een gratis vermelding op de website van Tourist Info (rubrieken Te zien en te doen, Overnachten, Eten en drinken, Winkelen, Natuurbeleving)
  • U krijgt 20% korting op aankopen in onze winkel (Mandehof 7, Noordwolde) én webshop https://shop.tipnoordwolde.nl Deze korting geldt niet op arrangementen en aanbiedingen van derden.
  • Als u zelf iets organiseert of wijzigt (bijvoorbeeld menukaart of aanbod) helpen we u kosteloos om dit breed bekend te maken.