Wilt u hier ook staan?

Niet alle (recreatie)bedrijven in Noordwolde maken zich via de website van Tourist Info bekend. De bedrijven die dat wel doen (in de verschillende rubrieken) zijn deelnemer bij Tourist Info.

Naast een korte presentatie van uw bedrijf met enkele foto’s kunnen ook bijzonderheden worden vermeld. Voor musea bijvoorbeeld exposities, voor galeries bijvoorbeeld workshop. Ook een (tijdelijk) speciaal aanbod kan bekend worden gemaakt.

Wilt u ook deelnemer worden bij Tourist Info?

Als deelnemer bent u een partner van Tourist Info met betrekking tot de dienstverlening aan toeristen, gasten en bezoekers van onze regio binnen Zuidoost Friesland. Zo werken we samen met u aan een goed klimaat waar toeristen, gasten en bezoekers zich welkom voelen in dit gedeelte van Het Andere Friesland.

Heeft deelnemer worden voordelen?

  • U kunt altijd folders van uw bedrijf bij ons etaleren
  • U krijgt een gratis vermelding op de website van Tourist Info (rubrieken Te zien en te doen, Overnachten, Eten en drinken, Winkelen)
  • U krijgt 20% korting op aankopen in onze winkel (Mandehof 7, Noordwolde) én webshop https://shop.tipnoordwolde.nl (geldt alleen niet voor arrangementen van derden)
  • U kunt met ons overleggen als u zelf iets organiseert dat u bekend wil maken.